Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Nicole Vosters
Paraveterinair

Nicole Vosters

Paraveterinair
Paraveterinair
Nicole Vosters
Paraveterinair

Ik ben Nicole Vosters en werk voor AniCura in Dierenkliniek Eersel als dierenartsassistent. Hier voer ik zoveel verschillende taken uit, dat het bijna te veel is om op te noemen.

Nascholing en ervaring

De laatste jaren ben ik vooral achter de balie van onze kliniek te vinden. Dit vind ik ontzettend leuk en doe ik met héél veel plezier. Na mijn opleiding als dierenartsassistent ben ik verschillende cursussen gaan volgen: receptioniste, administratief medewerker, microbiologie, training tot praktijkopleider en nog meer. 

Nu ben ik naast de algemene baliewerkzaamheden ook verantwoordelijk voor enkele onderzoeken in ons laboratorium, oproepen naar eigenaren wanneer hun huisdier moet worden ingeënt en de begeleiding van stagiairs.

Erg dankbaar werk

Wat mijn werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Iedere dag is écht anders. Ik werk zo graag met dieren, waardoor het niet eens voelt alsof het een baan is. Het is ook nog eens ontzettend dankbaar werk vanwege het contact met eigenaar en dier. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd