Gratis gebitscheck & puppy/kittenconsult

Wij bieden het hele jaar door gratis gebitschecks aan en gratis puppy/kittenconsulten bij een paravet. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Jeffrey Kreijveld
Paraveterinair

Jeffrey Kreijveld

Paraveterinair
Paraveterinair

Jeffrey Kreijveld

Paraveterinair

Ik ben Jeffrey Kreijveld en ben dierenartsassistent bij AniCura Dierenkliniek Eersel. In 2013 studeerde ik als dierenartsassistent en sindsdien ben ik werkzaam in die functie. De combinatie van en de variatie in het werken met mens én dier maakt dit vak heel mooi. 

Ervaring

Sinds een paar maanden werk ik hier en durf daarom niet te zeggen dat ik echt een expertise heb. Wel heb ik voorheen veel ervaring opgedaan met fretten. Ik volg zo’n twee á drie keer per jaar nascholing. Dit zijn vaak cursussen anesthesie. Dus dat gaat over narcose en verdoving. Als assistent is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven binnen dit vakgebied. 

PSV, darten en wandelen

Momenteel heb ik zelf geen huisdieren, wel krijg ik regelmatig de hond Dusty van mijn ouders op bezoek. In mijn vrije tijd neem ik hem graag mee naar het bos. Naast dieren hou ik van PSV, darten, wandelen en uitgaan met vrienden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd