Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ilse van Meer
Paraveterinair

Ilse van Meer

paraveterinair
Paraveterinair
Ilse van Meer
paraveterinair

Ik ben Ilse, dierenartsassistent bij AniCura Dierenkliniek Eersel. Dat ben ik al sinds 2003 toen ik mijn diploma behaalde aan de Aeres in Barneveld. Ik verzorg vooral de verzorging van de opgenomen patiënten. 

Het gevarieerde werk met veel verschillende soorten dieren is erg leuk en elke dag opnieuw weer uitdagend. Ik heb geen specialisme, maar daardoor kan ik met alles in de praktijk meedraaien en me divers opstellen. Wel ben ik geïnteresseerd in gebits- en tandproblemen bij dieren. 

Obi, de supererfhond

Thuis hebben we één hond en twee paarden. Vooral onze Berner Sennenhond, Obi, is een mooi verhaal. We hebben haar nog niet zo lang. Haar hebben we overgenomen vanuit een fokker in de kliniek omdat Obi röntgenologisch niet goedgekeurd werd. Maar voor ons is ze een fantastische erfhond op de boerderij. Ze is met 1,5 jaar bij ons gekomen, moest eerst erg wennen, maar doet het nu super!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd