Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Britt Hermans

Britt Hermans

Veterinair ondersteuner
Britt Hermans
Veterinair ondersteuner

Ik ben Britt Hermans en werk veterinair ondersteuner bij AniCura Dierenkliniek Eersel.

Opleiding en achtergrond

Ik heb in België gestudeerd in de richting paraveterinair. Ik volg momenteel de opleiding dierenartsassistent nog via LOI, dit vind ik leuk omdat ik dit naast het werk kan combineren en zo mijn kennis direct kan toepassen. Mijn liefde voor dieren is altijd aanwezig geweest, ik ben ook opgegroeid tussen honden, mijn baankeuze was geen twijfel over mogelijk.

Mijn werk

Het werken met verschillende dieren, maakt het leuk en interessant. Geen dag is hier het zelfde. Het klaarstaan voor de baasjes van de patiënten is ook een heel leuk en dankbaar deel van mijn baan. In de kliniek ben ik de assistente van onze tandarts en doe ik de puppyconsulten.

Vrije tijd

Ik woon nog thuis, waar wij vier kleine honden hebben. Waaronder twee dwergpoedels (vader en zoon). De leeftijden lopen erg uit elkaar van 15 jaar tot 11 maanden. Met de twee jongste hondjes ga ik welke week naar de hondenschool waar we graag samen nieuwe dingen leren. Ook gaan we alle vier graag samen wandelen, soms is dat wel een uitdaging.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd