Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Zo bieden wij de beste kwaliteit

Het is natuurlijk erg vervelend als uw huisdier ziek is of een blessure heeft, maar wij helpen uw beste vriendje er graag weer bovenop.

Medische apparatuur

Om de beste zorg te bieden, hebben wij de meest moderne apparatuur in huis. Deze apparatuur wordt volgens de juiste richtlijnen onderhouden.

Zo krijgt ons narcose -en röntgenapparaat een jaarlijkse keuring en werken wij met schoonmaakprotocollen die wij nauw naleven.

Antibioticaresistentie en hygiëne

Vanuit QualiCura wordt de hygiëne in onze praktijk dagelijks gecontroleerd en beheerd. In verband met antibioticaresistentie gebruiken wij steeds minder antibiotica. Wij beperken dit altijd tot een minimum. Uiteraard zónder dat dit gevolgen heeft voor de gezondheid van uw dier.

Wij werken internationaal nauw samen met andere AniCura-klinieken. Door middel van onderzoek én kennisuitwisseling geven wij vorm aan de toekomst van de diergeneeskunde.

Altijd op de hoogte van de laatste kennis

Al onze dierenartsen en dierenartsassistentes volgen meerdere keren per jaar verschillende nascholingen. Tijdens een interne presentatie wordt de opgedane kennis doorgegeven aan de rest van het personeel. Zo blijven onze dierenartsen en dierenartsassistenten zich ontwikkelen in hun vakgebied.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd