Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Apeldoorn

Persoonlijke zorg, veel kennis en de allerbeste technieken: de deskundige dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Apeldoorn staan graag voor u en uw huisdier klaar.

Dé dierenartsen van Apeldoorn

Heeft uw dier klachten en wilt u weten welke zorg uw dier nodig heeft? Met moderne apparatuur en up-to-date kennis helpen we u snel met een goede diagnose en behandeling op maat. We kijken samen met u naar wat het beste is voor uw dier. Ook helpen we u graag met advies en zorg om uw dier een zo lang en gezond mogelijk leven te geven.

Naast de gewone diergeneeskundige behandelingen en zorg zoals castratie/sterilisatie, vaccinatie en chippen, vindt u bij ons ook veel kennis en ervaring in interne geneeskunde, tandheelkunde en dermatologie.

Heeft u sinds kort een pup of kitten? Ook voor zorg en advies voor deze jonge dieren zit u bij ons goed.

Persoonlijke zorg en begeleiding

Een behandeling of opname is vaak spannend, niet alleen voor uw dier. We begrijpen heel goed dat u zich zorgen maakt om uw lieve dier. We doen ons best om uw zorgen te verminderen, denk bijvoorbeeld aan:

  • we geven een duidelijke uitleg voor, tijdens en na een behandeling
  • na de behandeling bellen we u om te vertellen hoe het met uw dier gaat
  • wachttijd proberen we zo kort mogelijk te houden
  • u ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen

Kwaliteit en ontwikkeling

Kwaliteit van de zorg voor uw huisdier staat bij AniCura Apeldoorn voorop. Onze focus ligt dan ook altijd op het continu blijven verbeteren van onze kwaliteit van zorg en het uitbreiden van onze service.

We houden deze kwaliteit op een constant hoog niveau door onder andere verplichte nascholing, goed onderhouden apparatuur en strikte hygiëne richtlijnen. Ook volgen we altijd de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, zodat we uw dier kunnen helpen met de best mogelijke zorg.

Samen voor de beste zorg voor uw dier

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland. Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door naar een dierenarts met meer expertise of een specialist. Zo weet u zeker dat uw dier de best mogelijke zorg krijgt.

We werken bijvoorbeeld samen met:

We maken graag kennis met u!

Kent u ons nog niet? U bent van harte welkom! Loop eens binnen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Of neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd