Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Romée Velthuis
Paraveterinair

Romée Velthuis

Paraveterinair
Paraveterinair
Romée Velthuis
Paraveterinair

Afwisselend werk

Ik werk met veel plezier bij AniCura Apeldoorn. Het is ontzettend afwisselend werk. Ik vind het fijn dat ik de dierenarts kan helpen en verschillende taken uit hun handen kan nemen. En natuurlijk het knuffelen met de jonge beestjes.

Blijven ontwikkelen

Ik volg veel verschillende nascholingen, zoals in onder andere bacteriologie en huidproblemen bij dieren. Wat ik zo leuk vind aan nascholing is dat ik op de hoogte blijf van de nieuwe veranderingen binnen de diergeneeskunde. Daarnaast vind ik het leuk om op zo’n dag andere paraveterinairen te ontmoeten.

Kaya

Thuis heb ik een Engelse cocker spaniel. Ze heet Kaya en is ongeveer anderhalf. Ik volg meerdere cursussen met haar, zoals een gehoorzaamheidscursus. Ook doen we speurlessen. Dit vindt Kaya super leuk en ze is erg fanatiek. Kaya is echt mijn kleine kindje, ze is alles voor mij.

In het weekend spreek ik graag met vrienden af. Samen een drankje doen thuis of in de stad. Ook festivals vind ik erg leuk. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd