Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Expertises

Bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort krijgen u en uw dier persoonlijke aandacht. Of u met uw hond, kat of python komt: uw dier krijgt de zorg die hij of zij nodig heeft. In onze kliniek is bijzondere expertise in orthopedie, reptielenzorg, voortplaning en kijkoperaties.

Expertises

Verder kunt u bij ons terecht voor:

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie waarbij uw hond op een loopband loopt die in het water staat. Hydrotherapie wordt veel gebruikt bij honden die moeten revalideren na een knie- of elleboog operatie.

Medische beeldvorming

Met behulp van medische beeldvorming kan de dierenarts vaststellen wat er mis is met uw dier. Bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort kunt u met uw dier terecht voor het maken van een Röntgenfoto of echografie.

Begeleiding puppy’s, senioren en voeding

Heeft u een puppy en wilt u advies over de opvoeding? Is uw hond of kat oud en heeft hij of zij extra zorg nodig? Of merkt u dat uw hond of kat overgewicht heeft? De dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Dierenkliniek De Waterpoort geven u en uw dier extra begeleiding.

Lees meer over:

Voedingscentrum

Jeuk, veel ontlasting, overgeven na het eten of altijd honger. Het kan allemaal te maken hebben met de voeding die uw dier krijgt.

Bent u op zoek naar professioneel advies als het gaat om de voeding voor uw hond of kat? Dan bent u bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort bij het juiste adres. Al onze paraveterinairen zijn gecertificeerde voedingsconsulenten. Zo kunnen zij u goed adviseren over de voeding die past bij uw huisdier.

In onze kliniek koopt u speciale dieet voeding en veilig rauw vlees producten.

Medisch kattenhotel

Gaat u op vakantie en zoekt u opvang voor uw kat? Het medisch kattenhotel van AniCura Dierenkliniek De Waterpoort heeft twee ruime suites met extra grote krabpalen, heerlijke zitplekjes en lekkere mandjes. Uw kat zit nooit met katten van andere eigenaren in een suite. Ze worden elke dag verzorgd door ervaren dierenarts-assistenten die ook medicatie kunnen geven.

Regio Friesland

Wij werken vanuit de dierenkliniek in Sneek, en dienen daarmee de regio Friesland. We zijn maar klein, dus reserveer op tijd een plekje in onst kattenhotel. Zo nu en dan hebben we bijvoorbeeld klanten  die van verder komen; uit IJlst, Heeg, Joure en Bolsward.

Kosten van het kattenhotel

Een verblijf in het medisch kattenhotel kost € 27,60 per dag. Heeft u meerdere katten? Dan komt er € 13,80 per kat per dag bij als hij of zij in dezelfde suite verblijft.

Reserveer telefonisch via 0515 - 412 427 een suite in het medisch kattenhotel of maak een afspraak voor een rondleiding.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd