Over AniCura de Tweede Lijn

Bij AniCura de Tweede Lijn krijgt uw dier de beste mogelijke zorg van onze dierenartsspecialisten en -experts. Door moderne apparatuur en kennis, kunde en ervaring in specialistische onderzoeksmogelijkheden is er in onze kliniek veel mogelijk. Meer dan bij een eerstelijns dierenarts.

Hele fijne dierenkliniek, ze nemen echt te tijd voor je hond en leggen alles rustig aan je uit. - Jacqueline via Google Reviews

Het verwijscentrum van Noordoost-Nederland


Als verwijscentrum voor huisdieren werken we nauw samen met eerstelijns dierenartsen om dieren te helpen met de best mogelijke zorg. Het maken van een afspraak is alleen mogelijk op verwijzing van uw dierenarts.

U kunt ons eigenlijk goed vergelijken met een specialistisch ziekenhuis, waar meer faciliteiten en kennis in huis zijn dan bij uw (eerstelijns) dierenarts. Ook opname met intensievere zorg is bij ons mogelijk.

U vindt ons op twee locaties:

Liefdevolle én deskundige zorg

Uw dier krijgt bij ons de zorg die we ook aan onze eigen huisdieren geven – liefdevol en vakkundig. We helpen uw dier met de meest recente inzichten binnen het vak en werken met de modernste technieken en apparatuur.

Er is in onze kliniek veel mogelijk. Denk aan complexe (orthopedische) operaties, minder voorkomende bloedonderzoeken, gespecialiseerd echo-onderzoek, digitale röntgen, alle mogelijke endoscopieën, cardiologisch onderzoek en complexe, gespecialiseerde interne geneeskunde. Lees ook: Specialistische zorg voor dieren

Bovendien hebben we een CT-scanner in huis, waarmee we uw dier pijnloos en tot in detail kunnen onderzoeken. Alles om uw dier te helpen met een juiste diagnose en passende behandeling.

Betrokken en vast team voor u en uw dier

U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Zorg op maat vinden wij belangrijk. Onze paraveterinairen zorgen ervoor dat uw dier zich thuis voelt. Maak kennis met ons team.

Veiligheid voorop, ook bij operaties

We hebben meerdere deskundige chirurgen in huis, zodat we uw dier als het nodig mocht zijn, zo snel mogelijk kunnen opereren. Bij een operatie in een van onze moderne operatiekamer maken we gebruik van uitstekende anesthesie- en bewakingsapparatuur, zodat we uw dier goed in de gaten kunnen houden. Na de operatie houdt onze zorg niet op, er is een opnameteam om voor uw dier te zorgen zodat deze comfortabel wakker kan worden.

We zijn er voor u

Of het nu is tijdens een consult, via de telefoon, of aan de balie; we beantwoorden al uw vragen en nemen u mee in de stappen en bijbehorende kosten. U maakt hierbij de keuzes.

Afspraak maken?

Voor zorg in onze kliniek heeft u een verwijzing van uw dierenarts nodig. Heeft u deze al? Neem Contact met ons op voor een afspraak.

Voorwaarden

Bezoek voor onze voorwaarden de pagina: huisregels en algemene voorwaarden

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd