Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Vacatures en stages

Op zoek naar vacatures voor dierenartsen en paraveterinairen in Assen en omgeving?

Hier vind je onze vacatures en informatie over stages.

Vacatures AniCura Dierenkliniek Assen

Op zoek naar een vacature als dierenarts of paraveterinair? Kijk hier onder in de blauw balk. Zie je geen vacatures? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang als eerste het vacatureaanbod van AniCura.

Onderstaande links verwijzen naar werkenbij.anicura.nl:

 

 

Is de blauwe balk leeg? Gebruik onderstaande button.

Blijf op de hoogte van onze vacatures

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Laat via het formulier op werkenbij.anicura.nl kun je gegevens achterlaten om je met openstaande vacatures te verbinden.

Ga naar het formulier

Stage lopen als dierenartsassistent of paraveterinair

AniCura Assen is een officieel stage-leerbedrijf voor de opleidingen tot dierenartsassistent en paraveterinair (CREBO code 38664). Regelmatig loopt er een paraveterinair-in-opleiding met ons mee om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen.

Als stagiair maak je deel uit van het team. Je wordt begeleid door stagecoördinator Ingrid de Weerd. Samen zorgen jullie ervoor dat alle stage onderdelen worden afgewerkt. Als stagecoördinator is Ingrid ook de contactpersoon voor de school.

Om jou voldoende ruimte en de juiste begeleiding te kunnen geven om te leren, nemen we één stagiair tegelijk aan. Lijk het je leuk om bij ons stage te lopen? Stuur een e-mail naar Ingrid (ingrid.de.weerd@anicura.nl) met als onderwerp: Stageverzoek. Zet in je mail:

  • jouw cv
  • de stageperiode
  • wat jouw werkdagen kunnen zijn

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd