Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Gewichtsbegeleiding bij Dierenziekenhuis Breda

Een slanke kat of hond gaat een stuk prettiger en gezonder door het leven. Maar afvallen lijkt soms een onmogelijke klus. We helpen uw dier graag met ons speciale gewichtsprogramma.

Gratis begeleiding bij overgewicht

AniCura Dierenziekenhuis Breda biedt een gratis afvalprogramma aan waarmee uw hond of kat door middel van de juiste begeleiding en speciale dieetvoeding veilig en gezond kan afvallen. 

Overgewicht meest voorkomende gezondheidsprobleem

Obesitas (overgewicht) is het meest voorkomende gezondheidsprobleem bij honden en katten. Meer dan 50% van de huisdieren weegt meer dan het ideale gewicht voor hun ras, leeftijd en geslacht. Overgewicht leidt vaak tot andere problemen in de gezondheid.

De gewrichten van te zware dieren slijten sneller, ze zijn sneller buiten adem en hun weerstand is lager. Hierdoor herstellen ze bijvoorbeeld minder snel van wonden of een ziekte. Daarnaast kunnen ze last krijgen van vetgezwellen en huidproblemen.

Hoe ziet het afvalprogramma eruit?

Als uw hond of kat in aanmerking komt voor deelname krijgt u tijdens de kennismakingsafspraak uitleg over het streefgewicht, de nieuwe voeding en de hoeveelheid voer. Daarnaast krijgt u tips en ideeën hoe u het afvallen voor u en uw huisdier leuk kunt houden.

Onze assistent zal u tijdens het gehele afvalprogramma begeleiden en tijdens diverse vervolgafspraken (om de 14 dagen) ondersteunen. Tijdens het traject zullen we, met uw toestemming, foto’s maken om het gewichtsverlies te volgen.

Begeleiding en afspraken geheel gratis

Het afvalprogramma loopt door totdat uw huisdier het streefgewicht heeft bereikt. Het advies en de afspraken tijdens het afvalprogramma zijn geheel gratis. U betaalt enkel de voeding van Royal Canin Satiety Support

Lees ook:

Meer weten over het afvalprogramma?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken bij Soraya? Neem contact met ons op.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd