Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bloedonderzoek

Snel weten wat er aan de hand is, is bij een ernstig ziek dier vaak van levensbelang. Daarom hebben wij als eerste praktijk van de regio een volledig bloedlaboratorium in eigen huis.

Snel en betrouwbare uitslag

Bij AniCura Dierenziekenhuis Breda kunt u terecht voor de meest uitgebreide bloedonderzoeken. Met een eigen bloedlaboratorium kunnen we deze bloedonderzoeken bij uw dier zelf uitvoeren.

Dit heeft als groot voordeel dat uitslagen snel bekend zijn. Zo gaat er bij ziekte geen kostbare tijd verloren door het wachten op uitslagen van een laboratorium buitenhuis. Want hoe sneller we weten wat er met uw dier aan de hand is, hoe sneller we kunnen starten met de juiste behandeling.

Met modernste technieken veel mogelijk

De ontwikkelingen in de diergeneeskunde gaan razendsnel. Als dierenziekenhuis willen wij voorop lopen om nieuwe technieken aan onze klanten aan te bieden, om zo alleen de beste zorg voor uw huisdier te bieden. Wij investeren daarom continu in de beste apparatuur voor onze onderzoeken.

Wat houdt bloedonderzoek in?

Wat kunt u bij bloedonderzoek bij uw hond of kat verwachten?

Lees:

Bloedonderzoek papegaai en andere vogels

Bij ons dierenziekenhuis is het ook mogelijk om bloed af te nemen en te onderzoeken bij papegaaien en andere vogels. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij de geslachtsbepaling van een papegaai.

Ook hebben we alle apparatuur in huis om het onderzoek veilig bij uw dier uit te voeren.

Met een eigen bloedlaboratorium heeft u snel uitslag van een bloedonderzoek bij uw papegaai of andere vogel. 

Vraag, of afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of een afspraak maken voor een bloedonderzoek? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd