AniCura Breda

AniCura Breda - Taxandria

Onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen bieden de beste zorg aan uw dier. AniCura Breda - Taxandria heeft de beste apparatuur voor de juiste behandeling. Maak wel altijd even een afspraak.

Dierenarts en klant
Voor diereigenaren

24/7 bereikbaar voor spoed

Spoed

Contact

076 - 572 29 99

breda@anicura.nl

Pieternel Koomansstraat 1, 4822 WC Breda

Routebeschrijving

Over AniCura Breda in Taxandria

Het team van AniCura Breda staat voor u en uw huisdier klaar!

AniCura Breda locatie Taxandria

Eén van de twee grotere locaties van AniCura Breda is locatie Taxandria. Hier voeren ons team van dierenartsen en paraveterinairen grotere operaties, onderzoeken of behandelingen uit. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Met vijf verschillende locaties is AniCura Dierenziekenhuis Breda altijd bij u in de buurt:

Lees meer: over ons

Expertise van onze dierenartsen in Taxandria

Ons team van dierenartsen en paraveteriniaren bij locatie Taxandra is meer dan een gewoon team. Door de vele nascholingen en ervaring die ons team heeft gekregen de afgelopen jaren, bent u bij ons verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben expertise in orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde. U bent van harte welkom bij AniCura Breda locatie Taxandria met uw hond, kat, konijn, fret of knaagdier. 

Dierenarts in Taxandria gebruikt alleen de beste apparatuur voor uw dier

Locatie Taxandria aan de Pieternel Koomanstraat heeft de beste en meest moderne apparatuur om uw dier te opereren. Wij gebruiken daarbij ook van de beste anesthesie- en bewakingsapparatuur. Zo houden onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier tijdens de operatie goed in de gaten. 

Ook is onze kliniek uitgerust met andere moderne technieken. Onze dierenartsen en paraveterinairen kunnen een uitgebreid bloedonderzoek, echografie, röntgen en endoscopie doen. Zo kan ons team de juiste diagnose stellen van uw dier. 

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd