Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Breda

AniCura Breda - Taxandria

Onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen bieden de beste zorg aan uw dier. AniCura Breda - Taxandria heeft de beste apparatuur voor de juiste behandeling. Maak wel altijd even een afspraak.

Dierenarts en klant
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

076 - 572 29 99

Pieternel Koomansstraat 1, 4822 WC Breda

Routebeschrijving

Over AniCura Breda in Taxandria

Het team van AniCura Breda staat voor u en uw huisdier klaar!

AniCura Breda locatie Taxandria

Eén van de twee grotere locaties van AniCura Breda is locatie Taxandria. Hier voeren ons team van dierenartsen en paraveterinairen grotere operaties, onderzoeken of behandelingen uit. Onze spoeddienst is 24/7 bereikbaar. Met vijf verschillende locaties is AniCura Dierenziekenhuis Breda altijd bij u in de buurt:

Lees meer: over ons

Expertise van onze dierenartsen in Taxandria

Ons team van dierenartsen en paraveteriniaren bij locatie Taxandra is meer dan een gewoon team. Door de vele nascholingen en ervaring die ons team heeft gekregen de afgelopen jaren, bent u bij ons verzekerd van de beste zorg voor uw dier.

Onze dierenartsen en paraveterinairen hebben expertise in orthopedie, endoscopie, fysiotherapie, chirurgie en tandheelkunde. U bent van harte welkom bij AniCura Breda locatie Taxandria met uw hond, kat, konijn, fret of knaagdier. 

Dierenarts in Taxandria gebruikt alleen de beste apparatuur voor uw dier

Locatie Taxandria aan de Pieternel Koomanstraat heeft de beste en meest moderne apparatuur om uw dier te opereren. Wij gebruiken daarbij ook van de beste anesthesie- en bewakingsapparatuur. Zo houden onze dierenartsen en paraveterinairen uw dier tijdens de operatie goed in de gaten. 

Ook is onze kliniek uitgerust met andere moderne technieken. Onze dierenartsen en paraveterinairen kunnen een uitgebreid bloedonderzoek, echografie, röntgen en endoscopie doen. Zo kan ons team de juiste diagnose stellen van uw dier. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Breda - Taxandria
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd