Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Liefdevolle zorg aan dieren van hoge kwaliteit. Dat is waar AniCura Barendrecht voor staat.

Gouwe en Carnisselande

De dierenkliniek bestaat al ruim 66 jaar en is inmiddels een begrip in de regio. U vindt ons op deze twee locaties in Barendrecht:

Behandelingen

U bent van harte welkom met uw hond, kat, konijn of ander knaagdier. Van inentingen, en gezondheidscontroles tot gebitsbehandelingen. Op onze hoofdlocatie, Gouwe 5, kunnen we ook echo's en röntgenfoto’s maken. Verder kunt u bij ons terecht voor speciale dieetvoeding.

Heeft u een afspraak op locatie Carnisselande? Dan kan het gebeuren dat we u vragen om voor een onderzoek of behandeling naar onze hoofdlocatie te komen. Zo krijgt uw dier de beste zorg.

Bekijk hier al onze behandelingen.

Juni chipmaand

Jaarlijks belanden er veel dieren in een asiel, omdat ze verdwaald of weggelopen zijn. Chippen is dus heel belangrijk voor dier en baasje, en is voor honden zelfs wettelijk verplicht. Wij doen mee aan de chipmaand in Juni, neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Zorg aan knaagdieren

Naast onze basiszorg, houden we ons bezig met de zorg aan konijnen en knaagdieren, zoals cavia’s en hamsters. Dierenarts Marco Blom heeft speciale nascholing gevolgd over de zorg aan cavia’s. Er komen mensen uit alle provincies naar ons voor zijn kennis en kunde op het gebied van cavia’s. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij Marco.

Het team

Uw dier staat bij het team op nummer één. Onze dierenartsen en paraveterinairen behandelen uw dier met liefde en respect. We weten tenslotte hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw dier bij ons in goede handen is.

Heldere en goede communicatie met u is belangrijk voor ons. We overleggen samen met u wat de beste behandeling voor uw dier is. Ook adviseren we u graag over hoe u uw dier gezond houdt en hoe u hem of haar kan beschermen tegen bijvoorbeeld vlooien, teken en wormen.

U zult merken dat er in de kliniek een gezellig werksfeer heerst. We staan altijd voor elkaar klaar. Binnen het team heeft ieder zijn of haar eigen interesses en expertises in de diergeneeskunde.

Maak hier kennis met het team.

AniCura

Wij zijn sinds 2021 deel van AniCura. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Samenwerking met andere klinieken

We blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dit doen we door van elkaar te leren, contact te houden met andere klinieken en met elkaar kennis uit te wisselen. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met AniCura Stroowaert. Veel behandelingen die bij ons niet uitgevoerd kunnen worden zijn daar mogelijk en omdat beide klinieken tot hetzelfde bedrijf behoren zijn al uw gegevens over uw huisdier ook bij Stroowaert toegankelijk.

Ook verwijzen we u door naar een specialist als uw dier specialistische zorg nodig heeft.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd