Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Debbie
Paraveterinair

Debbie

Paraveterinair
Debbie

Altijd al met dieren

Debbie werkt als paraveterinair bij de twee locaties van AniCura Barendrecht: Carnisselande en Gouwe. Ze is vroeg opgegroeid met dieren waardoor ze  al haar hele leven met dieren wil werken. 

Exoten en social media

Debbie heeft veel interesse in reptielen en exoten. Daar was ze al sinds vroeger gek op. Ze heeft de wens om meer te leren over deze dieren!

Naast de dagelijkse werkzaamheden als paraveterinair houdt Debbie zich ook bezig met de social media voor de kliniek. Hierover volgt ze dan ook regelmatig nascholing. 

Dierentuin

Debbie heeft altijd veel dieren gehad. Samen met haar man hebben ze thuis een halve dierentuin. Zo hebben ze Kimo, een American Hairless terrier waarmee ze graag wandelen. En hebben ze wel 400 reptielen gehad zoals hagedissen en gekko’s. Inmiddels is de collectie uitgedund tot rond de 50. Naast de reptielen houden ze ook mieren, miljoenpoten, kevers en pissebedden.

In haar vrije tijd doet Debbie aan de buitensport geocaching. Met een gps-tracker gaat ze op pad om een ‘cache’ te vangen. Verder houdt ze van lezen of bordspellen spelen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd