Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Anne de Ben
Paraveterinair

Anne de Ben

Paraveterinair
Paraveterinair
Anne de Ben
Paraveterinair

Ik ben Anne de Ben en werk als paraveterinair bij AniCura Barendrecht. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding gevolgd tot paraveterinair aan Yuverta Dordrecht. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik altijd al een passie heb gehad voor dieren ik hou niet van elke dag hetzelfde doen dus paraveterinair past daar heel mooi bij. Mijn doel is zo veel mogelijk dieren helpen als mogelijk is en zo goed mogelijk kunnen handelen in elke situatie. 

Mijn werk

Ik hou van paraveterinair zijn omdat het werk heel afwisselend is, elke dag is anders. Je weet nooit wat je kan verwachten voordat je naar je werk gaat, het ene moment sta je in de OK en het andere moment ben je een röntgenfoto aan het maken. Je ziet veel verschillende soorten dieren en ontmoet verschillende mensen. 

Ik heb een certificaat van Royal Canin als veterinair voedingsconsulent. Verder vind ik spoedgevallen erg interessant en uitdagend en wil hiervoor cursussen gaan volgen in de toekomst. Ook zou ik een cursus willen gaan volgen voor wondverpleegkundige. 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik van cocktails drinken met vrienden en vriendinnen op een terrasje of in een bar. Verder ben ik ook gek op de Engelse taal, ik heb een tijdje zelf in Engeland gewoond en vind het daarom ook leuk om Engelse klanten te helpen. 

Ik heb zelf een Drentse Patrijs genaamd Saar. Ze is 8,5 jaar oud dus al een beetje een oma aan het worden. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd