Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sandra Vink
Dierenarts

Sandra Vink

Dierenarts
Sandra Vink

Van assistente tot dierenarts

Sandra is sinds 2018 afgestudeerd als dierenarts en is direct gestart bij Anicura Dierenziekenhuis Stroowaert en Anicura Barendrecht. Voorafgaand aan de studie diergeneeskunde heeft zij de opleiding MBO paraveterinair en HBO Dier- en Veehouderij afgerond. Inmiddels werkt ze met veel plezier in beide praktijken en is zij in Anicura Barendrecht ook locatiemanager.

Interesses

Tijdens haar studies diergeneeskunde is de interesse voor bijzondere dieren, chirurgie en endoparasieten gegroeid. Met regelmaat volgt ze nascholingen om zich steeds beter te kunnen toeleggen op de vogel- en reptielengeneeskunde. Inmiddels komen er met regelmaat allerlei bijzondere dieren op de praktijk. Ook is er speciale interesse voor chirurgie in het algemeen, waarin zij zich steeds meer ontwikkeld, zoals het uitvoeren van laproscopische sterilisaties.

Hobby’s en Huisdieren

Sandra houdt van klussen en tuinieren. Daarnaast houdt ze van wandelen met haar gezin en doet ze graag aan hardlopen en wielrennen. Thuis heeft ze kippen, een Finse lappenhond genaamd Freddie en twee landschildpadden genaamd Pien en Wiep.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd