Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Anke van den Elsen
paraveterinair

Anke van den Elsen

paraveterinair
paraveterinair
Anke van den Elsen
paraveterinair

Expertise

Ik ben Anke en ik ben paraveterinair bij AniCura Gemert. Door 20 jaar ervaring in de operatiekamer heb ik veel geleerd. Mijn expertise ligt hierdoor bij OK-assistentie en anesthesie. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik werken met dieren het allerleukst vind.

Leukste

Het leukste aan het werk vind ik de afwisseling, verschillende diersoorten en dat ik niet van te voren weet hoe mijn werkdag gaat verlopen. Ik moet gelijk handelen bij spoedpatiënten maar het interessantst aan het werk vind ik de operaties en alle werkzaamheden die daarbij horen.

Afwisseling, verschillende diersoorten, niet van te voren al weten hoe de werkdag gaat verlopen, direct handelen bij spoed patiënten, leukste vind ik de operaties en alle werkzaamheden die daarbij horen.

Huisdieren en vrije tijd

We hebben een poes genaamd Bobbie. Het is een echt gezinskat die er ook van houdt om lekker buiten te jagen. Verder hebben we twee geiten, Lana en Brownie en een tiental kippen. Deze lopen gezellig samen buiten in de wei.

Ik vind het leuk om stedentrips te maken met ons gezin. Ook gaan we elk jaar met ons gezin op wintersport waar ik erg van kan genieten. Ik houd van sporten en een leuk potje tennis is ook een van mijn favorieten.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd