Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tessel van den Berg
Dierenarts

Tessel van den Berg

Dierenarts
Dierenarts
Tessel van den Berg
Dierenarts

Expertise

  • Tandheelkunde

Ik ben Tessel van den Berg, dierenarts bij AniCura in het dierenziekenhuis Drechtstreek - ‘s-Gravendeel.

Opleiding en achtergrond

Ik heb de bachelor diergeneeskunde gedaan in Antwerpen, vervolgens heb ik de master diergeneeskunde gedaan in Gent. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het belangrijk vind dat dieren gezond en gelukkig zijn. Voor de meeste baasjes zijn hun dieren een grote bron van vreugde en ik vind het mooi daar een bijdrage aan te kunnen leveren. 

Mijn werk

Elke dag is anders, die variatie vind ik erg fijn in mijn werk. Daarnaast geniet ik van het contact met dieren en hun baasjes. Ik heb een expertise in tandheelkunde, dermatologie en chirurgie. Ik vind het belangrijk om daar up-to-date over te blijven dus ik volg hier ook nascholingen voor. Daarnaast volg ik ook nascholingen voor de 1e lijns geneeskunde. 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of hardlopen en doe ik aan yoga. Op dit moment heb ik helaas geen huisdieren. Pim, de mooie, lieve Greyhound die ik had, is op een leeftijd van bijna 14 jaar overleden. Mijn man en ik hebben hem uit het asiel gehaald en hebben 8 jaar van hem kunnen genieten. Vroeger thuis hadden we kat Karel die ik als 10 jarig meisje na lang zeuren bij mijn ouders in het asiel heb uitgezocht. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd