Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

Tessel van den Berg
Dierenarts

Tessel van den Berg

Dierenarts
Dierenarts
Tessel van den Berg
Dierenarts

Expertise

  • Tandheelkunde

Ik ben Tessel van den Berg, dierenarts bij AniCura in het dierenziekenhuis Drechtstreek - ‘s-Gravendeel. Al toen ik heel jong was, wist ik dat ik hoe dan ook dierenarts zou worden. Sinds 2011 kan ik zeggen dat dit gelukt is!

Elke dag mijn droom waarmaken

Sindsdien ben ik namelijk afgestudeerd en kan ik mijn droom elke dag van de week waarmaken. Het leukste aan dit werk is de variatie die erin zit. Geen dag is hetzelfde en je hebt contact met veel verschillende mensen. Dit contact met klanten en collega’s maken het werk altijd interessant en nooit saai!

Ik werk voornamelijk in de eerstelijns diergeneeskunde en draai mee in de nachtelijke spoeddiensten. De laatste tijd houd ik mij extra veel bezig met tandheelkunde.

De natuur in!

Thuis heb ik een hond genaamd Pim. Ik houd ervan om met hem te wandelen in de natuur. En als ‘ie niet meegaat, ga ik hardlopen. Vind je me niet buiten? Dan lees ik waarschijnlijk thuis een boek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd