Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over ons

Wij zijn uw eerstelijns dierenarts. Vergelijk ons met de huisarts. We zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, waarmee u ook voor verdergaande bij ons kunt aankloppen.

Met verwijscentra met dierenarts-specialisten in Rijswijk en Dordrecht en meerdere eertelijns praktijken staan wij als AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek al 25 jaar voor u klaar met passende oplossingen voor de hulpvraag van uw huisdier.

Onze historie

Wat 80 jaar geleden begon als een veeartsenpraktijk is inmiddels uitgegroeid tot een moderne en gespecialiseerde praktijk voor huisdieren en hun baasjes.

De mogelijkheden in de diergeneeskunde worden steeds uitgebreider. Onze dierenartsen zitten daarom niet stil. Ze onderzoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden en scholen zich regelmatig bij. Zo kunnen we uw dier altijd de beste zorg blijven bieden.

Ook onze gebouwen en apparatuur voldoen altijd aan de laatste kwaliteitseisen én uw wensen. Onlangs hebben we nog een grote verbouwing gehad op onze locatie Stadpolders om die reden.

Keuze voor AniCura

Sinds 2016 zijn wij aangesloten bij AniCura. De reden? Omdat we de belangrijkste visie met AniCura delen: dieren de best mogelijke zorg bieden.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd