Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Eva van der Burgt
Dierfysiotherapeut

Eva van der Burgt

Dierenfysiotherapeut
Dierfysiotherapeut
Eva van der Burgt
Dierenfysiotherapeut

Hallo, ik ben Eva van der Burgt en ben dierfysiotherapeut.  

Ik heb altijd met dieren willen werken. Dieren zijn helend, toveren een glimlach op je gezicht, zijn puur en eerlijk. Ik heb thuis ook een hond. 

Het is zo dankbaar om een dier te mogen helpen.

Juist voor een dier is bewegingsvrijheid het allerbelangrijkste. Ze reageren ook zoveel sneller op een behandeling dan mensen.

Lees ook: dierfysiotherapie bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest

Interesse en expertise

In eerste instantie heb ik de opleiding tot humaan fysiotherapeut afgerond ( 2001), met als doel om vervolgens fysiotherapie bij dieren te gaan studeren.

Tijdens deze opleiding heb ik tegelijkertijd de opleiding tot dierenartsassistente afgerond, zodat ik alvast ervaring op kon doen in het vakgebied.

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt in een praktijk in Leiden. In 2003 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenfysiotherapeut en kon ik van mijn passie mijn werk maken!

Sinds 2015 kan ik ook hydrotherapie met de befaamde AquaTrainer aanbieden! Ik ben dan ook heel blij met deze aanvulling op de normale fysiotherapie.

Niets is mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan de gezondheid, bewegingsvrijheid, het welzijn en daarmee geluk van uw dier.

Zowel voor humane als voor dierenfysiotherapie sta ik in een kwaliteitsregister waar we verplichte na- en bijscholingen voor moeten volgen en ieder jaar onze punten moeten halen.

Vragen of een afspraak?

Wilt u meer weten over dierfysiotherapie of een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd