Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tarieven AniCura Hoogvliet

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij proberen u van tevoren te informeren over de kosten. Mochten wij dat vergeten, omdat wij druk bezig zijn om uw dier beter te maken, vraag daar dan vooral zelf om. Op deze pagina leest u meer over ons prijsbeleid.

Tarieven AniCura Hoogvliet

Neem contact met ons op voor een tarief van een behandeling bij uw dier, we helpen u graag verder!

  • Consult: €54,05 
  • Controle consult: €40,55
  • Inenting hond: va. €73,55 incl.consult
  • Inenting kat: va. €73,55 incl.consult
  • Castratie kater: €87,05 incl. extra pijnmedicatie
  • Sterilisatie poes: €163,05 incl. extra pijnmedicatie, excl. medical petshirt/kraag
  • Castratie hond: va. €232,70 incl. extra pijnmedicatie, excl. kraag
  • Sterilisatie hond: va. €401,00 incl. extra pijnmedicatie, excl. medical petshirt/kraag

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

De tarieven voor overige behandelingen zijn onder andere afhankelijk van de situatie van uw dier. Wilt u de kosten weten van een behandeling? We helpen u graag, neem contact met ons op. 

Direct afrekenen

U rekent direct na de behandeling contant of met pin af.

Staat u onder bewind?

Dan vragen wij u voor iedere behandeling contact op te nemen met uw bewindvoering en deze een bevestiging voor akkoord naar ons per e-mail te laten sturen op: hoogvliet@anicura.nl

Investeren in kwaliteit

Aan het leveren van hoogkwalitatieve diergeneeskundige zorg hangt een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we in de kwaliteit van dierenartsen en assistenten, instrumentarium en apparatuur. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hierin geen investeringen doen.

BTW over de diergeneeskundige zorg

Van wat u afrekent betaalt u 21% btw over alles dat de dierenarts heeft gedaan. Voor medicijnen geldt het 6% btw tarief. Waarom? Omdat wij luxe zijn? Huisdieren zijn helemaal geen luxe. Dat weten wij allemaal en gelukkig toont wetenschappelijk onderzoek ook steeds meer aan dat het hebben van huisdieren niet alleen goed is voor de geest en het sociale aspect, maar ook voor de gezondheid.

Milieuvriendelijk

De verwerking van afval doen wij volgens regels en protocollen. Zo werken we samen aan een beter milieu. Dit kost echter geld.

Houd het voor uzelf betaalbaar

Huisdieren kosten veel geld en maar een klein deel van de jaarlijkse kosten wordt gemaakt bij de dierenarts. Het is belangrijk dat u zich daarvan bewust bent bij de aanschaf van een huisdier. Laat u zich ook goed informeren over de afwijkingen die er voorkomen bij rashonden of -katten. Op de website van het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) kunt u veel informatie hierover vinden.

Huisdierverzekeringen vergelijken

Denk ook goed na over het al dan niet nemen van een huisdierverzekering. Maak hier de vergelijking tussen meer dan 15 huisdierverzekeringen gebaseerd op premie, dekking en voorwaarden, en kijk welke het beste bij u en uw huisdier past.

XYZEDIT Vergelijkdirect

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd