Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dierenarts Poortugaal

Woont u in Poortugaal en zoekt u een dierenarts? Met zo'n 6 min rijden (zonder druk verkeer) bent u vanuit Poortugaal bij onze kliniek.

Van oudsher heeft onze dierenkliniek veel eigenaren uit Poortugaal op bezoek. Wij werken vanuit onze locatie in Hoogvliet en bedienen daar op locatie veel mensen uit Poortugaal.

6 minuten rijden

Contactgegevens

Met een korte rij-afstand (6 minuten) van Poortugaal bent u zo bij ons op locatie. Voor onze contactgegevens en locatie, of wilt u weten hoe u ons kunt bereiken vanuit Poortugaal?

Ervaringen

Wilt u weten of u in Portugaal naar AniCura Hoogvliet wilt reizen voor de zorg voor uw dier? Laat anderen u helpen in de keuze. 

Meer over ons

Zorg voor uw dier van een constant hoog niveau, daar staan wij als AniCura voor. Met alle andere dierenklinieken in Nederland werken we aan de beste zorg voor uw dier. Wilt u meer over onze dierenkliniek weten en hoe wij ook diereigenaren in Poortugaal kunnen helpen?

Onze dierenartsen voor mensen uit Poortugaal en de assistenten hebben jarenlange ervaring en volgen regelmatig trainingen om de nieuwste technieken en kennis in de diergeneeskunde te kunnen toepassen. Hierdoor kunnen we uw huisdier optimale zorg bieden, of het nu gaat om routinecontroles of gespecialiseerde behandelingen.

We leggen de nadruk op persoonlijke aandacht en het welzijn van uw dier. We begrijpen dat een bezoek aan de dierenarts stressvol kan zijn voor zowel huisdier als eigenaar. Daarom doen we er alles aan om elke afspraak zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen? Bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit om u en uw huisdier te verwelkomen bij AniCura Hoogvliet.

Nieuwe klanten
Ga naar: Inschrijfformulier

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd