Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marije Ferdinandus-Schaafsma
Dierenarts

Marije Ferdinandus-Schaafsma

Dierenarts
Dierenarts
Marije Ferdinandus-Schaafsma
Dierenarts

Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de apotheek en anatomische platen bij de plaatselijke dierenarts en besloot ik dierenarts te worden. In 2009 studeerde ik af aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij AniCura De Waard.

Met veel plezier

De verschillende werkzaamheden zijn voor mij de charme van het vak met speciale interesse voor interne geneeskunde, chirurgie en echografie. Mede door ons fijne team ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Zo aangenaam mogelijk

Diergeneeskunde is meer dan alleen een dier weer beter maken. We combineren aandacht, professionele zorg en advies in een plan dat past bij u en uw huisdier. Uit ervaring weten we dat een bezoek aan de dierenarts spannend kan zijn. Met ons team proberen wij het zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw dier.

Border collie Flip

Thuiskomen doe ik bij mijn man, twee dochters en border collie Flip. Samen genieten we zoveel mogelijk van de natuur, lekker eten, vrienden en familie.

Tot ziens op onze praktijk!

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd