Marije Ferdinandus-Schaafsma
Dierenarts

Marije Ferdinandus-Schaafsma

Dierenarts
Dierenarts

Marije Ferdinandus-Schaafsma

Dierenarts

Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de medicijnflesjes en anatomische platen bij de plaatselijke dierenarts en besloot ik dierenarts te worden. In 2009 studeerde ik af aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ik startte als waarnemer en heb door het hele land ervaring opgedaan. In 2015 ben ik als vaste dierenarts bij AniCura De Waard begonnen.

Met veel plezier

De verschillende werkzaamheden zijn voor mij de charme van het vak. Ik heb een grote interesse voor de interne geneeskunde, dermatologie en chirurgie. In de toekomst ga ik, samen met collega Philip Juch, ook de echografie doen. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk door ons fijne team en het contact met u en uw dier.

Persoonlijk contact

Goed persoonlijk contact met u en uw dier vinden wij ook als praktijk erg belangrijk. Diergeneeskunde is namelijk meer dan alleen een dier weer beter maken. We combineren professionele zorg en advies in een plan dat past bij uw huisdier en situatie. En daarna houden wij ook in de gaten of alles goed gaat. Wij weten uit ervaring dat een bezoek aan de dierenarts soms spannend kan zijn. Samen met mijn collega's probeer ik het bezoek voor uw dier en u dan ook zo aangenaam mogelijk te maken.

Border collie Flip

Verder ben ik ben geboren en getogen in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd met Stefan en wij hebben een dochter en een border collie die Flip heet. Samen genieten we zoveel mogelijk van de natuur, lekker eten, vrienden en familie.

Tot ziens op onze praktijk!

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd