Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Afscheid dierenarts Anne

Wij wensen haar veel succes op haar nieuwe avonturen!

Afscheid dierenarts Anne

Anne van de Watering heeft Dierenkliniek Bossenbuurt helaas per 1 december 2023 verlaten. Wel met een zeer positieve noot.

Een persoonlijk bericht van Anne zelf

Lieve allemaal, 

"Ik schrijf dit nieuwsbericht omdat ik jullie allereerst wil bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij en onze kliniek hebben gehad de afgelopen jaren. Van enkel huisbezoeken met mijn rode alto'tje naar een prachtige praktijk met een fantastisch team.

Zoals jullie mogelijk weten, ben ik 2,5 jaar geleden begonnen met de specialistenopleiding om veterinair cardioloog te worden. Het combineren van zo'n zware opleiding, het werken in Bossenbuurt en tijd doorbrengen met mijn lieve gezin viel niet mee. De tweede helft van de opleiding is echter nog zwaarder en ik wil deze graag met succes afronden.

Ik heb de vreselijk moeilijke beslissing genomen om per 1 december 2023 te stoppen bij Bossenbuurt. Ik ga jullie vreselijk missen, maar ik weet dat u in goede handen bent en dat dit geweldige team voor u klaar staat. Deze maand start zelfs een zeer ervaren dierenarts met diverse extra diploma's in de Cardiologie en Echografie. En dit lieve team mag altijd met mij overleggen als dat nodig is. Ik heb door de jaren heen een band met jullie en jullie lieve prachtige huisdieren opgebouwd die mij heel dierbaar is. Bijvoorbeeld de steun die ik van jullie heb ontvangen toen mijn lieve hond Doerak overleed. En ook de mooie momenten zoals de geboortes van mijn 3 kinderen. Felicitaties als ik een humane opleiding had behaald. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Op de praktijk waren er altijd die mooie geluksmomentjes: als een diertje er weer boven op kwam, het vinden van de juiste diagnose, een vlot herstel na een operatie, de lol die we met elkaar maar ook vaak met jullie beleven. Maar vooral al die kwispels, aaitjes, kusjes, kopjes, knuffels van al mijn vriendjes. Dapper, bang, braaf, stout, lief of boos, ik hou van ze allemaal. Het was een prachtig avontuur waar ik veel van heb geleerd en veel mooie herinneringen heb opgedaan. 

Heel erg bedankt,

Veel liefs, Anne"

En dus...

Het voltallige team van AniCura Dierenkliniek Bossenbuurt wenst Anne van harte succes en feliciteert haar vooral ook met deze voortgang in haar werkende leven.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd