Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lisa van der Voort
Veterinair ondersteunend medewerker

Lisa van der Voort

Veterinair ondersteunend medewerker
Lisa van der Voort

Hallo, ik ben Lisa van der Voort en ik werk als veterinair ondersteunend medewerker bij AniCura Dierenkliiek Bossenbuurt. 

Mijn opleiding en achtergrond

Ik heb mijn bachelor diergeneeskunde afgerond in Antwerpen. Nu ben ik bezig met mijn master diergeneeskunde in Utrecht. Ook heb ik een cursus dierencommunicatie gevolgd. Dit omdat ik altijd al gefascineerd ben geweest door de kracht van effectieve communicatie met dieren.

Mijn werk

Ik vind het erg belangrijk om mensen te kunnen helpen met de gezondheid van hun dier. Ik wil graag diereneigenaren ondersteunen bij het begrijpen van hun huisdieren en de vaardigheden van mijn cursus dierencommunicatie toe te passen in mijn werk in de kliniek. Ik vind het erg leuk om nu al zo veel van het werk als dierenarts te kunnen zien, ondanks dat ik nog aan het studeren. Alle kennis die ik hier op doe kan ik in de rest van mijn studie gaan gebruiken. 

Vrije tijd

Ik heb1 hond, een Riesenschnauzer genaamd Hazel. Hazel mag ook af en toe mee mag naar het werk, waar ze graag achter de balie zit. Daarnaast heb ik thuis nog 5 katten, 4 blauwe russen en 1 witte rus. Daarnaast geniet ik ervan om tijd door te brengen met wandelen en trainen met onze hond. Regelmatig neem ik deel aan kattenshows en hondenshows met mijn eigen dieren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd