Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Iris van Wijk
Paraveterinair

Iris van Wijk

Paraveterinair
Iris van Wijk

Ik ben Iris van Wijk en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Bossenbuurt. 

Mijn werk

Ik heb altijd al een grote liefde gehad voor dieren en dit heeft ervoor gezorgd dat ik het werk als paraveterinair ben gaan doen.

De variatie en het klantcontact in de kliniek zijn voor mij de leukste dingen van het werk. Uiteindelijk is het belangrijkst dat de dieren geholpen worden en weer gezond naar huis kunnen gaan. 

Scholing en achtergrond

Ik heb mijn opleiding tot paraveterinair afgerond. Verder heb ik twee extra certificaten: voeding van Royal Canin en vogels.

Ik probeer 1-2 keer per jaar een nascholing te volgen, omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren. Op dit moment ben ik bezig met een nascholing voor anesthesiologie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik met veel dingen bezig, maar dieren zijn echt mijn passie en daar kan ik de hele dag mee bezig zijn.

Ik heb 4 hondjes; Djara, Gizmo, Cato en Iscy. Pomeriaan Iscy is mijn eigen hondje die ik heb overgenomen en zeker geen onbekende in de praktijk. Verder heb ik vier katten; Harley, Hailey, Holly en Misty. Ook heb ik thuis twee konijntjes en twee paarden.

Mijn dieren betekenen alles voor mij en ik doe er alles aan om ze gelukkig te maken. Stiekem heb ik ze een beetje teveel verwend. Iscy mag altijd gezellig mee naar werk en dat vind hij fantastisch!

Alle medewerkers

Iedereen die bij ons werkt, vind je op: Alle medewerkers

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd