Marianne de Ridder
Dierenarts

Marianne de Ridder

Dierenarts, chirurgie
Dierenarts
Marianne de Ridder
Dierenarts, chirurgie

Specialist in chirurgie

Ik ben Marianne de Ridder en ben chirurg bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht.

Sinds 2009 ben ik afgestudeerd en ik wist al van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden. Sinds februari 2018 doe ik mee aan het Europees examen om mijn titel “Specialist in de chirurgie” te behalen. Ik volg daarom ook bijscholing in de chirurgie.  Verder bezoek ik zo’n 3 congressen per jaar. 

Ik doe chirurgische ingrepen zoals buik- en borstkasoperaties, neurologische operaties en botbreuken. De laatste jaren heb ik mij verder ontwikkeld in weke delen chirurgie en oncologische chirurgie. 

Vroeger groeide ik als het ware op tussen de honden. Dus het omgaan met dieren zit er al van jongs af aan in bij mij. Het helpen van honden en katten, echte gezinsleden van families, vind ik het mooiste aan dit vak.

Sportieve uitdagingen

Thuis heb ik Roxy, Bo en Dio rondlopen, drie Mechelse herders. Ik hou ervan om lange wandelingen met ze te maken of hardlopen met mijn vriend erbij. Ook zijn familie en vrienden belangrijk voor me. Samen eten, relaxen, bijpraten en leuke dingen doen zijn me veel waard.

Verder ben ik een echte sportfanaat. Naast het studeren ren ik veel en ben ik een fervent skiër. En een sportieve uitdaging ga ik nooit uit de weg!

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact op met ons. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd