Spoedkliniek voor dieren Rijswijk

Wij zijn een huisartsenpost en EHBO-post en ziekenhuis in één, speciaal voor dieren. Wij behandelen uw huisdier als uw eigen dierenarts gesloten is.

Welkom bij de spoedkliniek voor dieren van het Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden.

Ziek worden kan op alle tijdstippen van de dag. Ook dieren hebben dan recht op snelle en goede medische zorg. Onze Spoedkliniek is 24/7 open om de zorg te verlenen aan die dieren die op een ongelukkig moment hulp nodig hebben.

Veel dierenartsenpraktijken zijn bij ons aangesloten: voor deze praktijken vangen wij 's-avonds, 's-nachts, in het weekend en tijdens feestdagen de spoedpatiënten op.

Wij werken samen met uw eigen dierenarts, die uw dier kan doorverwijzen voor spoed. Na de eerste opvang bij ons gaat u weer terug naar uw eigen dierenarts die volledig op de hoogte is van onze diagnose en ingezette behandeling. Uw eigen dierenarts kan de behandeling dan verder voortzetten.

Ook als u geen vaste dierenarts heeft of om een andere reden moeite hebt een dierenarts te vinden kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit, aandacht, communicatie en openheid zijn onze kernwaarden. We kijken niet op de klok, we nemen ruim de tijd voor het eerste consult en kiezen nauwkeurig de onderzoeken die nodig zijn voor verdere diagnostiek. We streven ernaar zo optimaal mogelijk te communiceren met de eigenaar in alle fases van diagnostiek, zorg en behandeling.

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen kenmerkt zich door kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid. Het team wordt geleid door Laura Ruys, dierenarts-specialist Spoed en Intensieve Zorg.

Het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden werkt nauw samen met het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Samen beschikken zij over dierenarts-specialisten en gedifferentieerde dierenartsen met support teams in de volgende gebieden: