Spoed dierenarts Rijswijk

Dé spoed dierenartsen van Rijswijk: Spoedkliniek voor dieren Rijswijk

Welkom bij de spoedkliniek voor dieren van het Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden.

Dierenarts - nu open

Voor spoed kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij behandelen uw huisdier als uw eigen dierenarts gesloten is.

Direct een afspraak? Ga naar: Contact

Spoedkliniek voor dieren, 24/7 geopend

Ziek worden kan op alle tijdstippen van de dag. Ook dieren hebben dan recht op snelle en goede medische zorg. Onze Spoedkliniek is daarvoor 24/7 open om de zorg te verlenen aan dieren die op een ongelukkig moment een dierenarts nodig hebben.

Netwerk van dierenartsen

Veel dierenartsenpraktijken zijn bij ons aangesloten: voor deze praktijken vangen wij 's-avonds, 's-nachts, in het weekend en tijdens feestdagen de spoedpatiënten op.

Doorverwezen door uw dierenarts - en nu?

Wij werken samen met uw eigen dierenarts, die uw dier kan doorverwijzen naar onze spoedafdeling wanneer er van spoed sprake is.

Ook als u geen vaste dierenarts heeft of om een andere reden moeite hebt een dierenarts te vinden kunt u bij ons terecht.

Onze werkwijze

Kwaliteit, aandacht, communicatie en openheid zijn onze kernwaarden. We kijken niet op de klok, we nemen ruim de tijd voor het eerste consult en kiezen nauwkeurig de onderzoeken die nodig zijn voor verdere diagnostiek. We streven ernaar zo optimaal mogelijk te communiceren met de eigenaar in alle fases van diagnostiek, zorg en behandeling.

Een professioneel team

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen kenmerkt zich door kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid. Het team wordt geleid door Laura Ruys, dierenarts-specialist Spoed en Intensieve Zorg.

Het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden werkt nauw samen met het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Samen beschikken we over dierenarts-specialisten en gedifferentieerde dierenartsen met support teams in de volgende gebieden:

Spoed dierenarts Den Haag

Bent u op zoek naar een spoed dierenarts in de omgeving Den Haag? De spoedkliniek in Rijswijk is 24 uur per dag geopend.