Spoed dierenarts Rijswijk

Voor spoed kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij behandelen uw huisdier als uw eigen dierenarts gesloten is. De Spoedkliniek van AniCura Haaglanden is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Dierenarts - nu open

Voor spoed kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij behandelen uw huisdier als uw eigen dierenarts gesloten is.

Direct een afspraak? Ga naar: Contact

Spoedkliniek voor dieren, 24/7 geopend

Ziek worden kan op alle tijdstippen van de dag. Ook dieren hebben dan recht op snelle en goede medische zorg. Onze Spoedkliniek is daarvoor 24/7 open om de zorg te verlenen aan dieren die op een ongelukkig moment een dierenarts nodig hebben.

Netwerk van dierenartsen

Veel dierenartsenpraktijken zijn bij ons aangesloten: voor deze praktijken vangen wij 's-avonds, 's-nachts, in het weekend en tijdens feestdagen de spoedpatiënten op.

Samenwerking met uw eigen dierenarts

Wij werken samen met uw eigen dierenarts als uw dier met spoed zorg nodig heeft.

Ook als u geen vaste dierenarts heeft kunt u in de spoedkliniek bij ons terecht.

Onze werkwijze

Kwaliteit, aandacht, communicatie en openheid zijn onze kernwaarden. We kijken niet op de klok, we nemen ruim de tijd voor het eerste consult en kiezen nauwkeurig de onderzoeken die nodig zijn voor verdere diagnostiek. We streven ernaar zo optimaal mogelijk te communiceren met de eigenaar in alle fases van diagnostiek, zorg en behandeling.

Een professioneel team

Het team van de spoedkliniek bestaat uit dierenartsen en paraveterinairen die met liefde, enthousiasme en betrokkenheid voor uw dier zorgen.

Als blijkt dat uw dier zo ziek is dat de zorg niet goed thuis gegeven kan worden, kan uw dier worden opgenomen op de verpleegafdeling of IC. Hier staat het team onder leiding van Laura Ruys, dierenarts-specialist Spoed en Intensieve Zorg, voor uw dier klaar.

De spoedkliniek werkt nauw samen met het Specialistisch Verwijscentrum in Haaglanden en AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum in Dordrecht. Deze verwijscentra beschikken over dierenarts-specialisten en dierenartsen die zich richten op de volgende vakgebieden:

Hiervoor heeft u een doorverwijzing nodig van uw eigen dierenarts.

Spoed dierenarts Den Haag

Bent u op zoek naar een spoed dierenarts in de omgeving Den Haag? De spoedkliniek in Rijswijk is 24 uur per dag geopend.