Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Uw huisdier krijgt bij ons zorg op maat

Uw huisdier zal maar ziek worden, daar gaat u van tevoren natuurlijk niet vanuit. Helaas komt het wel voor. De kosten vallen over het algemeen te overzien wanneer het om iets relatiefs kleins gaat, zoals ontwormen. Gaat het om iets groots, zoals chemotherapie? Dan lopen de kosten aardig op. Daarom raden wij u aan uw huisdier te verzekeren.

Kosten

Ieder huisdier is anders, daarom is er geen tarievenoverzicht op de website. De kosten worden opgemaakt door uw dierenarts. Samen met de dierenartsassistent wordt er gekeken wat de beste zorg voor uw huisdier is en hoeveel tijd dit in beslag neemt. De kosten worden van te voren met u overlegd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verzekering voor uw huisdier

Gaat u een verzekering afsluiten voor uw huisdier? Ok, even opletten: iedere huisdierenverzekering is namelijk anders. Zo dekt elke verzekering andere behandelingen. Kies de juiste verzekering door te kijken naar het medisch verleden van uw kat of hond. Daarnaast stemt u de verzekering af op het ras van uw dier. Sommige dieren hebben namelijk last van erfelijke aandoeningen. Wilt u advies over het afsluiten van een verzekering voor uw huisdier? Neem gerust contact met ons op. Samen bespreken we welke verzekering het beste bij uw huisdier past.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd