Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Angela Bloemendal
Paraveterinair

Angela Bloemendal

Paraveterinair
Paraveterinair
Angela Bloemendal
Paraveterinair

Mijn naam is Angela Bloemendal en ik werk als paravaterinair bij AniCura Het Ravelijn.

Ervaring en interesses

Ik ben sinds 2009 werkzaam als paraveterinair, maar pas sinds 2015 bij AniCura Het Ravelijn. Daarvoor heb ik bij AniCura de Tweede Lijn gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Omdat dat een specialistische kliniek, heb ik veel gezien en heb ik bij veel dingen mogen helpen. Die kennis en ervaring gebruik ik nu met veel passie bij de patiënten van bij Het Ravelijn.

Het uitvoeren van praktische vaardigheden als paraveterinair en het verzorgen van de anesthesie vind ik het leukste aan mijn werk. Maar ik vind het ook leuk om dat aan anderen te leren.

Beestenboel

Zelf heb ik veel dieren. Ik rijd graag op mijn paard Max. Hij heeft gezelschap van twee Shetlanders, Willem en Bronco. Verder heb ik nog drie honden, waaronder een Hollandsche herder met epilepsie. Teun krijgt daar medicatie voor en het lijkt inmiddels onder controle. Ik heb ook nog drie katten, vier schapen, wat kippen en een kalkoen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met de honden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd