Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Mandy Meijers
Paraveterinair

Mandy Meijers

Paraveterinair Cat Advocate
Paraveterinair
Mandy Meijers
Paraveterinair Cat Advocate

Ik ben Mandy Meijers en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam op de locatie Ommoord-Hillegersberg.

Elke dag is anders! Dat vind zo leuk aan mijn werk als paraveterinair. Ook vind ik het werken met dieren erg leuk. Ik probeer zo veel mogelijk nascholing te volgen. Alles wat helpt om katteneigenaren meer informatie te geven en hen beter te helpen.

Fascinatie voor katten

Na mijn opleiding tot paraveterinair wilde ik graag iets met dieren en gedrag doen. Zo ben ik gekomen bij de opleiding HBO Dier en Gedrag. Mede door mijn fascinatie voor katten ben ik nu afgestudeerd als Kattengedragsdeskundige. Ik probeer het leven van elke kat zo fijn mogelijk te maken.

Mijn katten

Ik heb twee katten thuis. Matz, een Maine coon, en TK, een Siberische kat. Ik speel veel met ze, maar observeer ze ook. Zo zie ik wat ze fijn vinden, en zie ik afwijkend gedrag ook sneller. Als mijn katten ander gedrag dan normaal laten zien, kan ik meteen aan de bel trekken!

Naast katten is dansen een grote passie van mij. Ik train één keer per week en doe af en toe mee met een dansuitvoering.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd