Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Magdalena Berndt
Dierenarts

Magdalena Berndt

Dierenarts
Dierenarts
Magdalena Berndt
Dierenarts

Mijn naam is Magdalena Berndt-Laemers en ik werk als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Kralingen en Ommoord Hillegersberg.

Mijn loopbaan

Ik heb mijn Diergeneeskunde studie gedaan in Polen en heb deze afgerond in 2016. Vlak na het behalen van mijn diploma ben ik naar Ierland verhuisd. Daar heb ik stage gelopen en ik ben daar gebleven tot eind 2020. Toen heb ik samen met mijn man besloten om naar Nederland te verhuizen. Sindsdien ben ik Nederlands gaan leren en begin 2021 ben ik begonnen bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam.

Kattengeneeskunde

Mijn interesse ligt bij kattengeneeskunde. Ik ben opgegroeid met katten en vind ze fantastisch, vandaar dat ik zoveel mogelijk over ze probeer te leren. Daarom heb ik de ISFM Feline Medicine cursus gevolgd en in 2021 afgerond. Op het gebied van kattengeneeskunde volg ik regelmatig nascholing om ervoor te zorgen dat ik kennis heb over de laatste ontwikkelingen.

Twee katten

Ik heb zelf twee Ierse katten die met mij mee naar Nederland zijn verhuisd. Het zijn twee broertjes, Jon en James. Jon houdt van eten en James is een echte avonturier die niet stil kan zitten. Het zijn de liefste katten ooit!

In mijn vrije tijd lees ik graag, reis ik zoveel mogelijk en probeer ik meer en meer van Nederland te ontdekken.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd