Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Cathelijne Vermeulen
Dierenarts

Cathelijne Vermeulen

Dierenarts
Dierenarts
Cathelijne Vermeulen
Dierenarts

Mijn naam is Cathelijne Vermeulen en ik werk als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam in Ommoord Hillegersberg.

Over mijn werk

Van jongs af aan hebben wij thuis altijd veel dieren gehad. Ik was altijd bezig met het verzorgen en beter maken van onze dieren. Als klein meisje ging ik al regelmatig met de dierenarts mee op pad en wist ik zeker dat ik later ook dierenarts wilde worden. Ik heb dan ook de studie Diergeneeskunde met succes afgerond. Ik ga nu ook elke dag met plezier naar mijn werk!

Mijn interesse ligt voornamelijk bij interne geneeskunde. Elke patiënt is een nieuwe uitdaging en puzzel, en ik wil niet opgeven totdat ik er alles aan heb gedaan om hem of haar weer gezond te krijgen.

Naast interne geneeskunde houd ik me ook bezig met echografie en dermatologische problemen. Het geeft mij veel voldoening om de juiste behandeling voor een dier te vinden.

Als dierenarts ben je nooit uitgeleerd. Ik vind het belangrijk om mijn kennis up-to-date te hebben en volg daar ook veel nascholing voor. Zo volg ik voor interne geneeskunde de cursus ESAVS Internal Medicine.

Ozzy en Donna

Thuis heb ik twee honden, Ozzy en Donna. Ozzy is een kruising die afkomstig is uit Portugal. Ozzy is echt een leuke en vrolijke hond, maar wel één met gebruiksaanwijzing. Donna is volgens haar paspoort een labradoodle, maar iedereen vindt haar een schaapje. Ik heb ook een paard, maar die is inmiddels met pensioen. Verder wandel ik graag met de honden, rijd ik paard en ski ik graag.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd