Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lynn Hoogerwerf
Paraveterinair

Lynn Hoogerwerf

Paraveterinair
Paraveterinair
Lynn Hoogerwerf
Paraveterinair

Ik ben Lynn Hoogerwerf en ik werk sinds zomer 2021 als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam. U kunt mij op verschillende locaties tegenkomen.

Waarom ik mijn werk zo leuk vind

Van kleins af aan wist ik al dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Ik ging altijd mee naar de dierenarts als één van onze honden daarheen moest. Na het afronden van de opleiding Paraveterinair werk ik met veel plezier bij deze kliniek. Ik haal voldoening uit het kunnen helpen en geruststellen van eigenaren en huisdieren.

Het leukste van mijn werk vind ik hoe afwisselend de dagen zijn. Je weet nooit van tevoren hoe je dag eruit gaat zien. Omdat ik ook nog op verschillende locaties werk, is het werk alleen nog maar meer afwisselend.

Ganga, Zula en Merlijn

Ik heb drie honden, twee basenji’s, Ganga en Zula, en één stabijhoun, Merlijn. Ik wandel graag en veel, maar dat is niet altijd even makkelijk met de twee basenji’s. Zij zijn niet zo vriendelijk tegen andere honden, dit is ook bekend van het karakter. Verder zijn het ook diva’s en lopen ze het liefst niet als het regent of sneeuwt. Met de stabijhoun kan ik wel lekker ravotten in het bos en wandelen als het regent of sneeuwt.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd