Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Harry Brasker
Dierenarts

Harry Brasker

Dierenarts
Dierenarts
Harry Brasker
Dierenarts

Goed mijn ei kwijt 

Harry wilde altijd al in de gezondheidszorg werken, maar hij wist nog niet in welke vorm. Totdat Harry erachter kwam dat hij zijn ei goed kwijt kon in de dierengeneeskunde. In 1989 is Harry afgestudeerd aan de studie Dierengeneeskunde in Utrecht. Na 33 jaar ervaring als dierenarts vindt Harry het nog steeds leuk om dieren te behandelen en om fijn contact te hebben met de eigenaren.  

Roodharige strijder 

Harry heeft al 35 jaar honden. Zijn huidige hond is een Ierse Terriër van nu zeven jaar oud, genaamd Flynn (betekenis: roodharige strijder). Flynn gaat altijd mee op vakantie en dan zorgt Harry ervoor dat zij altijd in de buurt zijn van een wandelgebied, zodat zij veel wandelingen kunnen maken op het strand of in het bos.

Daarnaast is Harry ook lid van een Mercedes Benz oldtimer club en heeft hij zelf ook twee oude Mercedes auto’s. Sleutelen laat Harry liever aan andere over. Hij wil zelf graag kilometers maken! 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd