Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Werken bij dierenkliniek in Schagen?

Werken als dierenarts of paraveterinair in Schagen? Bij AniCura Muggenburg geven we persoonlijke aandacht en medische zorg van hoge kwaliteit. Bekijk hier onze vacatures.

Vacature dierenarts of paraveterinair in Schagen

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek in de buurt van Schagen? Als dierenarts en paraveterinair krijg je bij AniCura Muggenburg in Schagen de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Ilona Wegman is de praktijkmanager bij AniCura Muggenburg. Ilona: ''Ik wil dat de medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan. Daar hoort in mijn ogen bij dat iedereen zich gehoord, ondersteund en geholpen voelt wanneer dit nodig is.''

Werken in een team dat staat als een huis

Het team werkt nauw met elkaar samen. Iedereen helpt en ondersteunt elkaar met de dagelijkse werkzaamheden.

Eerstelijnszorg en orthopedie

Van ontwormen en vaccinaties tot echografie en tandheelkunde. AniCura Muggenburg in Schagen is een eerstelijnszorg dierenkliniek die hoogwaardige diergeneeskundige zorg biedt. Naast de eerstelijnszorg werkt er regelmatig een orthopedisch specialist die orthopedische operaties doet zoals TTA, LPC en patella luxaties.

Persoonlijke aandacht

Daarnaast is persoonlijke aandacht aan huisdiereigenaren een belangrijke pijler van de kliniek. Hier wordt bijvoorbeeld sterk rekening gehouden met de wensen van eigenaren.

Openstaande vacatures

Kom jij het team in Schagen versterken? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Klik op de link, daarmee ga je naar de juiste pagina op werkenbij.anicura.nl.

Openstaande vacatures:

 

Staat jouw droombaan er niet tussen, of hebben we geen vacatures openstaan?

Schrijf je in

Je kunt een open sollicitatie sturen via werkenbij.anicura.nl. Je komt in ons systeem: wij kunnen dan contact met je opnemen.

Schrijf je in op werkenbij.anicura.nl

Stage lopen?

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stageplek? Wij hebben het hele jaar plek voor stagiairs.

Stuur je cv, motivatie en de details van je stageperiode naar:

Wij nemen na ontvangst contact met je op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd