Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Met de juiste zorg voor uw huisdier voorop, streven onze dierenartsen en paraveterinairen naar persoonlijke aandacht voor u. Bij het team van AniCura Muggenburg vindt u een luisterend oor en wordt rekening gehouden met uw wensen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan voor zorg op maat en vinden persoonlijke aandacht voor u daarom ook erg belangrijk. Sommige aandoeningen en ziektes kunnen op meer dan één manier behandeld worden.

Samen met u maken we een behandelplan op maat zodat dit passend is voor u en uw huisdier. In onze kliniek streven wij ernaar om u een luisterend oor te bieden, zodat wij samen met u de beste zorg voor uw huisdier kunnen bepalen. 

Persoonlijke aandacht gaat verder dan binnen de muren van de kliniek. We kunnen bijvoorbeeld ook bij u thuiskomen wanneer er afscheid genomen moet worden van een geliefd huisdier. Het afscheid kan dan in de eigen vertrouwde en rustige omgeving plaatsvinden. Hiervoor overleggen we samen met u een gewenst moment.

Over onze kliniek

Dierenkliniek Muggenburg bestaat al 25 jaar, waar Ilona Wegman nu sinds 2013 praktijkmanager en dierenarts is. Dierenkliniek Pasteurstraat heeft zij al in 2011 geopend.

Met de start van Ilona als praktijkmanager kwam ook het doel van de twee klinieken: hoogkwalitatieve medische zorg voor huisdieren en persoonlijke aandacht voor u als eigenaar.

Ook hebben de klinieken de juiste apparatuur in huis om snel een diagnose te kunnen stellen. Denk aan:

We kunnen daardoor snel een behandeling starten. Natuurlijk zullen wij u doorsturen naar een dierenziekenhuis of specialist wanneer dat nodig of gewenst is. De beste zorg voor uw huisdier staat altijd voorop.  

Het team

Het team dat voor u klaar staat, bestaat uit gedreven dierenartsen en gepassioneerde paraveterinairen. Zij zetten de nadruk op goede samenwerking, elkaar helpen en vooral ook op plezier hebben in het werk.Op deze manier staat er een fris en vriendelijk team voor u klaar.

Ons team zal alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u met een goed gevoel naar huis gaat. Maak kennis met ons team.  

Zo blijft onze kennis up-to-date

De diergeneeskunde is continu in ontwikkeling. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, volgen onze dierenartsen en paraveterinairen regelmatig nascholing. Zo blijven wij altijd werken aan het verbeteren van onze kennis en kunde. 

Daarnaast is onze dierenkliniek onderdeel van AniCura en hebben de dierenartsen en paraveterinairen toegang tot het internationale AniCura-netwerk. Overleg met andere dierenartsen of specialisten over uw huisdier is dus nooit meer ver weg.

Aanbod behandelingen en diensten

In onze kliniek is ontzettend veel mogelijk. Daarom zullen we altijd goed met u overleggen voordat er een behandeling wordt gestart. Een overzicht van al onze behandelingen vindt u hier. 

Onze expertises

Onze expertise op het gebied van tandheelkunde, dracht, fertiliteit en orthopedie maakt dat wij hier nét dat ene stapje meer kunnen betekenen voor u en uw huisdier.

Bent u benieuwd welke behandelingen hierbij zijn inbegrepen? Bekijk dan onze expertise pagina.  

Praktische informatie

Om u goed voor te bereiden op uw afspraak bij de dierenarts, helpen wij u met wat praktische informatie. Hier leest u ook meer over het annuleren of wijzigen van uw afspraak.

Tarieven

Onze tarieven zijn gebonden aan de hoge kwaliteit van zorg die wij bieden. Ga voor meer informatie naar: onze tarieven, of neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd