Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tarieven

Wilt u meer weten over de kosten van bijvoorbeeld een consult of behandeling? Neem contact met ons op. We geven u hier graag meer informatie over.

Kwaliteit en tarieven

Zorg van hoge kwaliteit, daar kunt u bij ons op rekenen. Tarieven kunnen per kliniek verschillen. Waarom de ene kliniek andere prijzen heeft dan de andere, wordt vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Maar wat bepaald de hoge kwaliteit in een kliniek?

Een deel van de kwaliteit kunt u zelf zien, bijvoorbeeld aan bepaalde hygiëne eisen. Onze hoge kwaliteit wordt ook bepaald door eisen die niet voor u zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan verplichte nascholingen en onze investeringen in hoogwaardige apparatuur en het onderhoud daarvan. 

Heeft u een vraag over onze tarieven, of hoe deze zijn opgebouwd? We lichten dit graag aan u toe.

Kosten altijd in goed overleg

Voordat uw huisdier een behandeling of onderzoek nodig heeft, geeft de dierenarts een inschatting van de kosten. Zo wordt u niet overvallen door een plotselinge hoge rekening. Het kan voorkomen dat de inschatting van de kosten 20 procent afwijkt.

Worden de kosten een stuk hoger dan verwacht? Dan proberen wij altijd contact met u op te nemen om dit met u te bespreken.

De gezondheid van dieren staat bij ons voorop. Is het leven uw huisdier in gevaar en moeten wij met spoed handelen, kan het voorkomen dat er geen tijd is om de kosten met u te bespreken. U kunt altijd een maximaal bedrag doorgeven als betalingsafspraak.

Als u medische zorg niet kunt betalen

Dat alle dieren de medische zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben, is voor ons ontzettend belangrijk. Ook als u dit niet kunt betalen. In overleg met de bewindvoerder gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor uw financiële situatie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan met ons contact op.

Betaling van onze diensten

Na uw afspraak betaalt u de kosten voor de behandeling of medicijnen bij ons aan de balie. U kunt via de pin of contact betalen.

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om op rekening of in termijnen te betalen. Voor het maken van zo’n betalingsafspraak hebben we uw contactgegevens en een kopie van uw identiteitsbewijs nodig. Wij vertrouwen erop dat u uw betalingsafspraak nakomt.

Huisdierverzekering

Soms heeft uw huisdier plotseling medische zorg nodig. Dan heeft u te maken met onverwachte zorgkosten, bijvoorbeeld na een ongeluk of bij ziekte. De kosten van een behandeling kunnen dan al snel hoog oplopen. We raden daarom ook aan om een huisdierverzekering af te sluiten voor de kosten bij van een ongeval of ziekte.

Bent u op zoek naar een passende verzekering? Via de vergelijkingsmodule hieronder maakt u eenvoudig een vergelijking tussen meer dan 15 huisdierverzekeringen op basis van dekking, premie en voorwaarden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd