Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sonja
Administratief medewerker

Sonja

Administratief medewerkster
Administratief medewerker
Sonja
Administratief medewerkster

Hoi! Mijn naam is Sonja en sinds januari 2017 werk ik als managementassistent bij AniCura Muggenburg en AniCura Pasteurstraat.

Zelfstandig werk

Het leuke aan mijn werk is de variatie van de taken en dat ik zelfstandig kan werken. Als managementassistent help ik de praktijkmanager met de administratie, alle inkomende e-mails en post. Ook zorg ik dat alle dierenartsen en paraveterinairen goed hun werk kunnen blijven doen.

Mijn huisdieren en hobby’s

Ik woon samen met mijn man Ramon. Samen hebben wij één hond, Daisy, en twee katten, Billy en Cooper. Daisy gaat vaak mee naar mijn werk. Ze heeft nogal een spannende tijd achter de rug. In januari 2020 is er kanker ontdekt bij haar. Gelukkig konden we het behandelen met chemotherapie. Tot nu toe zijn alle controles ook goed gegaan. Daar zijn wij heel blij mee.

Billy is als pasgeboren kitten bij ons gekomen. Omdat de baasjes van zijn moeder geen kitten wilden, hebben wij Billy op jonge leeftijd geadopteerd. Hij is echt een knuffeldier! Cooper is vanaf negen weken bij ons gekomen. Eerst vond hij het niet fijn om te knuffelen, maar wil nu graag aandacht krijgen. Alle drie de dieren betekenen veel voor mij. Ik wil hen de beste zorg geven!

Verder vinden mijn man en ik het erg leuk om erop uit te gaan met onze zelfgebouwde camper. Ook lees ik graag spannende boeken en hou ik van theater, film, muziek en lekker eten. Ik ben ook vrijwilliger thuisadministratie bij Humanitas.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd