Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Jolanda
Paraveterinair

Jolanda

Paraveterinair
Paraveterinair
Jolanda
Paraveterinair

Ik ben Jolanda en werk als paraveterinair bij AniCura Muggenburg - Schagen. 

Opleiding en achtergrond

Na ruim 20 jaar in de nautische sector werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als kind probeerde ik altijd al zielige dieren te helpen, dus de stap in de richting van dierenartsassistente lag voor de hand. Ik heb Paraveterinair Dierenartsassistente gestudeerd aan het Aeres Training Centre in Barneveld. Na mijn stage bij AniCura Muggenburg kreeg ik de kans om te blijven. Die kans kon ik natuurlijk niet laten schieten!

Mijn werk

De hele dag met en voor dieren bezig zijn geeft me veel voldoening. Het adviseren en helpen van huisdiereigenaren vind ik erg belangrijk. Ik doe dit werk nog niet zo heel lang. In de toekomst hoop ik me verder te kunnen specialiseren in diverse onderdelen van het werk.

Vrije tijd

Zelf hebben we thuis 1 kat (Jola), we hebben haar een aantal jaar terug uit het asiel gehaald. Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwam, was ze al helemaal op haar plek. Zodra ze naar buiten mocht, heeft ze ook meteen alle buurkatten uit haar tuin verjaagd. Ze kan ook heel overtuigd zijn dat het tijd is om te knuffelen. Mijn zoon heeft 2 tamme ratjes (Maxxy en Zammy) waar hij vaak mee speelt. Ze zitten graag in je shirt om te verstoppen en lekker te soezen.

Met man en zoon ga ik graag op vakantie, met onze sleepboot door Nederland varen of binnen Europa naar mooie bestemmingen. Ik hou ervan op en rond het water te zijn. Verder lees ik graag, vind ik het leuk om in de tuin aan het werk te zijn, samen met mijn man te klussen en 's avonds een goede serie te volgen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd