Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Debby
Paraveterinair

Debby

Paraveterinair
Paraveterinair
Debby
Paraveterinair

Hallo, ik ben Debby! Ik ben de hoofdassistent bij AniCura Muggenburg. Ik werk hier sinds 2011. U vindt mij in de kliniek op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ik heb Dierverzorging en Paraveterinair gestudeerd in Alkmaar.

Waarom ik blij word van mijn werk

De veelzijdigheid, het werken met de dieren en alle lieve collega’s om me heen maken mijn werk leuk. Als klein kind wilde ik al dieren beter maken. Nu mag ik daarbij helpen en is mijn droom uitgekomen!

Van operatieassistent tot stagiairs begeleiden

Als hoofdassistent houd ik me in de kliniek met verschillende taken bezig. Zo help ik regelmatig in de operatiekamer en begeleid ik stagiairs. Ook ben ik verantwoordelijk voor de planning en het maken van de roosters.

Expertise: voeding en gebit

Mijn aandachtsgebieden zijn voeding en het gebit. Voor het gebit doe ik bijvoorbeeld controles, reinigingen en adviseer ik u over hoe u het gebit van uw dier gezond houdt.

Onder andere over deze gebieden volg ik ook regelmatig nascholing en cursussen. Als ik voor een cursus naar het buitenland kan gaan, doe ik dat graag!

Schapen, hond, katten en konijnen

Samen met mijn vriend en onze zoon woon ik in de Beemster. Wij wonen op een boerderij met 115 schapen. Verder hebben wij een hond, twee katten en drie konijnen. De hond heet Zara. Zara heeft epilepsie waarvoor ze wordt behandeld.

Ik ben graag bezig in mijn moestuin. Daar kom ik erg tot rust. Verder vind ik het ook leuk om met het gezin erop uit te gaan.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd