Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Daphne
Paraveterinair

Daphne

Paraveterinair
Paraveterinair
Daphne
Paraveterinair

Hallo, ik ben Daphne Roozen en ik werk als paraveterinair bij AniCura Den Helder en AniCura Muggenburg - Schagen. 

Opleiding en achtergrond

Van jongs af aan wist ik dat ik met dieren wilde werken, daar is eigenlijk nooit twijfel over geweest. De keuze voor specifiek dit beroep komt omdat het werken met mens en dier mij heel leuk leek, eigenaren weer tevreden naar huis laten gaan en dieren helpen waar het kan. Na een paar snuffelstages wist ik het zeker; ik word paraveterinair.

Mijn werk

Het fijne aan mijn werk vind ik de afwisseling, echt geen dag is hetzelfde. Daarbij vind ik de combinatie van het werken met mens en dier erg leuk. Ik heb certificaten gehaald voor (Hills) voeding. 

Vrije tijd

Wij hebben twee honden; een jack russel kruising met chihuahua (Bo) en een chihuahua (Fenny). Beide zijn herplaatsers met een rugzakje, maar ze zijn enorm opgeknapt en blij sinds ze bij ons wonen. Het strand is favoriet, en daarna lekker slapen op schoot. Onze twee katten (Simba en Koda) zijn knuffelkonten die ook graag op schoor komen liggen, maar ook echte doerakken. Je kan geen eten laten liggen, want een minuut later is het op. Ons Frieze paard (Benno) staat in Bergen, waar we recreatief op rijden en grondwerk mee doen.

In mijn vrije tijd ben ik verder graag aan het wandelen, nieuwe plekken bezoeken (zowel in Nederland als daarbuiten), bakken, terrassen. Ook doe ik nog vrijwilligerswerk met mensen met een beperking.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd