Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bo
Paraveterinair

Bo

Paraveterinair
Paraveterinair
Bo
Paraveterinair

Hoi, ik ben Bo! Ik werk sinds 2014 met veel plezier bij AniCura Muggenburg. Al van jongs af aan heb ik veel liefde voor dieren. Daarom ben ik de opleidingen Dierverzorging en Paraveterinair gaan doen.

Orthopedie, voeding en social media

Mijn expertises zijn orthopedie en voeding. Ik ben een van de vaste assistenten van dierenarts-specialist Franc Viehoff. Franc behandelt voornamelijk dieren die problemen hebben aan de spieren, gewrichten en botten. Ik help Franc bijvoorbeeld tijdens operaties, spreekuren en onderzoeken. Daardoor heb ik veel kennis ontwikkeld over het vakgebied orthopedie.

Ook heb ik een nascholing gevolgd over diervoeding waardoor ik mijzelf voedingsconsulente mag noemen. Heeft u een vraag over de voeding van uw dier? Ik help u graag!

Naast orthopedie en voeding houd ik me ook bezig met de social media. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling van alle verschillende werkzaamheden in de kliniek. En het contact met de baasjes en de samenwerking met collega’s..

Over mij

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een zoon en een dochter. Ook hebben we twee katten: één kater en één poes. Ik vind het heerlijk als de katten om mij heen lopen of gezellig erbij komen liggen op de bank.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd