Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tessa Riviere
Dierenarts

Tessa Riviere

Dierenarts
Dierenarts
Tessa Riviere
Dierenarts

Passie vanuit vroeger

Als kind speelde ik niet met poppen, maar was ik de “dierendokter” van mijn knuffels. Toen ik iets ouder was, vond ik een ziek jong eendje. Ik heb haar letterlijk met de paplepel grootgebracht waarna ze nog jaren bij mijn ouders is de tuin heeft geleefd. Het was dus al vroeg duidelijk dat ik dierenarts wilde worden, want wat is er nu leuker dan zieke dieren weer beter te maken? 

Na de middelbare school besloot ik mijn geluk in België te zoeken. Aan de universiteit van Gent behaalde ik in januari 2015 mijn diploma voor dierenarts met als afstudeerrichting gezelschapsdieren. Ik keerde weer terug naar Nederland om daar als dierenarts aan de slag te gaan. Sinds 2019 woon ik in Zandvoort. Ik wandel daar vaak op het strand en in de duinen met mijn Spaanse hond Pip.

Chirurgie, interne geneeskunde en echografie

Mijn interesses voor wat betreft diergeneeskunde liggen vooral bij de vakgebieden chirurgie, interne geneeskunde en echografie. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik niet geïnteresseerd ben in de andere vakgebieden. Het leuke van diergeneeskunde is juist de diversiteit!  

Ik werk voornamelijk bij Anicura Santpoort, maar ben ook regelmatig in Bloemendaal te vinden. Beide klinieken beschikken over moderne apparatuur waarmee we nauwkeurige diagnoses stellen en operaties optimaal uitvoeren. Dit maakt het erg fijn om hier te werken. 

Ik zal mijn uiterste best doen om de juiste behandeling voor uw dier te vinden en ik ontmoet u graag bij ons in de kliniek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd