Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Robyn Vos
Paraveterinair

Robyn Vos

Paraveterinair
Robyn Vos

Robyn wilde eigenlijk architect worden, maar kon de liefde en zorg voor dieren niet weerstaan. Robyn is in 2022 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres mbo Barneveld, en datzelfde jaar bij AniCura Naarden-Bussum gestart als paraveterinair.

Blijven leren

Dat ze haar studie afgerond heeft, betekent niet dat ze niet meer verder wil leren. Haar doel is om meer te leren over voeding en anesthesie. Uiteindelijk lijkt het haar leuk en interessant om afvalbegeleiding voor honden en katten te geven.

Ook thuis omringd door dieren

In haar vrije tijd is Robyn bezig met het verzorgen en rijden van paarden. Ook heeft ze interesse in fotografie en houdt ze van reizen. 

Robyn is onderdeel van een groot huishouden waar er ook nog een hond en katten aan toegevoegd zijn. Ze is dus niet alleen op het werk, maar ook in haar vrije tijd omringd door dieren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd