Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Christa Oortgijsen
Dierenarts

Christa Oortgijsen

Dierenarts
Dierenarts
Christa Oortgijsen
Dierenarts

Christa is nadat zij in 2019 is afgestudeerd als dierenarts meteen aan de slag gegaan in de praktijk. Zij houdt van de afwisseling van het vak, haar nieuwsgierige karakter helpt hierbij. Ook deinst ze niet terug voor een uitdaging. Christa wil zich als dierenarts graag gaan verdiepen in de interne geneeskunde.

Altijd al te vinden tussen de dieren

Als kind was zij altijd al tussen de dieren te vinden: katten, konijnen, kippen, vissen en paarden. Het is dus ook niet gek dat zij altijd al dierenarts heeft willen worden, sinds ze zich kan herinneren is dit al haar wens. Hoe bijzonder dat Christa dit vak nu ook echt kan uitoefenen!

Wandelen en nog meer dieren

Ook in de vrije uren zijn de dieren veel aanwezig. Ze woont met haar vriend samen met twee vondelingkatjes, Herbert en Tofu, en Golden Retriever Moose. Moose komt regelmatig mee naar het werk waar hij alle harten steelt. Bij haar ouders heeft Christa een lief paard en een knuffelpony staan. Naast alle gezelligheid met de beestjes wandelt ze heel graag in de natuur (het liefst in de bergen, daar gaan de meeste vakanties dan ook naar toe). Verder tekent zij portretten, voornamelijk van haar geliefde huisdieren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd