Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Matthijs Remmen
Dierenarts

Matthijs Remmen

Dierenarts, praktijkmanager
Dierenarts
Matthijs Remmen
Dierenarts, praktijkmanager

Ik werk sinds 2002 als dierenarts bij AniCura Hilversum, het toenmalige Dierenkliniek Kerkelanden. 

Passie voor tandheelkunde 

Na de eerste jaren als all round dierenarts gewerkt te hebben, werd mijn liefde voor tandheelkunde bij dieren steeds groter. Door veel nascholing en het volgen van de volledige Dentistry opleiding aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS), werd deze passie alleen maar groter. Het heeft ertoe geleid dat ik de laatste jaren niet meer als algemeen dierenarts werk, maar me volledig richt op de tandheelkunde bij dieren. Ik vind dit heel dankbaar werk omdat je de kwaliteit van leven echt kunt verbeteren! 

Familie 

Ik heb een gezin met drie dochters waarvan er inmiddels al twee het huis uit zijn. Naast twee lieve honden (Piet en Zeus) en een kater, hebben we ook een vier kippen als familieleden. 

Windsurfen 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Denk aan lange wandelingen met de honden of vliegvissen op stromend water in Schotland. Maar het liefst ben ik bezig met mijn grootste passie windsurfen.  

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd