Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Irene  Ligthart
Hoofd paraveterinair

Irene Ligthart

Hoofd paraveterinair
Hoofd paraveterinair
Irene Ligthart
Hoofd paraveterinair

Hoofdassistente en dierenartsassistente

Ik ben Irene Ligthart en ben in 2013 afgestudeerd als paraveterinair. Sindsdien werk ik als dierenartsassistent bij de twee vestigingen van AniCura Kennemerland. U kunt me dus tegenkomen in klinieken in Velserbroek en Ijmuiden.

Over mijn werk

Net zoals veel andere dierenartsen en dierenartsassistenten heb ik van jongs af aan al iets met dieren willen doen. Tijdens mijn opleiding dierverzorging kreeg ik interesse voor het vak van dierenartsassistente. Om de simpele reden dat de omgang met dieren mij enorm aanspreekt. Verder heb ik een zwak voor konijnen. 
 
Spoedgevallen waarbij we als team een huisdier kunnen helpen en een paar weken later weer gezond terugzien op de praktijk, vind ik het allermooiste aan het werk. 
 
Ook vind ik het fijn dat we twee keer per jaar als team nascholing krijgen. Daarnaast volg ik nascholing voor het begeleiden van stagiaires of cursussen die ik kan gebruiken voor op de werkvloer als hoofdassistent.

Kito, Blik, Olijf en hond Max 

Ook thuis ben ik in de weer met dieren. Ik heb een Europese Korthaar genaamd Kito. Daarnaast lopen er twee konijnen (Blik en Olijf) rond over de vloer. En ik hou ervan om te wandelen, met de hond van me ouders of van me zus. Tot slot: ik doe aan Softbal. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd