Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Anne Beekers
Dierenarts

Anne Beekers

Dierenarts
Dierenarts
Anne Beekers
Dierenarts

Mijn naam is Anne Beekers en sinds januari 2022 ben ik werkzaam als dierenarts op de twee vestigingen in Beverwijk en Velserbroek.

Samen met mijn vriend woon ik ook in Beverwijk, dus ik kan meestal lekker op de fiets naar het werk!

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent met als specialisatie paard. Het was toen helaas niet mogelijk om in twee richtingen af te studeren, anders had ik het zeker gecombineerd met gezelschapsdieren. Na mijn studie heb ik eerst een tijdje als paardenarts gewerkt, maar daarna ging ik al snel in een gemengde praktijk werken waar ik ervaring heb op gedaan met honden en katten.

Vanaf januari 2022 ben ik werkzaam bij AniCura, wat betekent dat ik helemaal geen paarden meer behandel. Ik hoef ze gelukkig niet te missen, want ik heb zelf twee heel lieve paarden.

Naast de veelvoorkomende castraties en sterilisaties, vind ik het erg leuk om gebitsbehandelingen uit te voeren. Je hebt daarbij namelijk meteen resultaat van je werk en de dieren knappen er meestal heel erg van op.

Momenteel ben ik te vinden op onze vestigingen Büllerlaan, Duinwijklaan en Velserbroek en ik kijk er naar uit om u en uw dier te mogen helpen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd